做人的目的 Purpose of life

The purpose of life is to be joy, love, freedom, wisdom unconditionally per se, living this way is simply to express one’s true nature, pursuits of any other meanings will only lead back to this one.

做人的目的就是成为無條件的喜悅、愛、自由和智慧的本身,因為這樣就是以生命的真實本質活著,所有對其他意義的追求,最終也只會返回這裡。

grass

廣告

Comments closed

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s